Home Arhiva k-l-m-n-o ‘Mom’ (1990)

‘Mom’ (1990)

‘Mom’ (1990)
0
0
Aaaargh!

Aaaargh!

Monster-mama je gladna!

Kakva debilana, kakva niskobudžetna horor-comedy zabava iz ere američkog VHS-a! Premisa je genijalna – Amerikom hara čudni shape-shifting monstrum, koji u ljudskoj formi izgleda kao Brion James (aha, on ga glumi – šteta što ga roknu odmah u prvih pol sata), a koji nakon što ugrizom zarazi (umjesto da pojede) staricu, ona postaje nezasitni kanibal u ljudskom obliku.

Njezin sin ubija monstruma, ali održava majku na životu, pokušavajući se nositi s maminom metamorfozom – hoće li joj dopustiti da se hrani prostitutkama i beskućnicima? Kako će se izvući iz policijske istrage? Što da radi vjerni sin s majkom kojoj je najbolje da ne izlazi iz svoje zaključane sobe?

Ovo je prava poslastica za B-jurišnike, koja bi, sa malo više novca i talenta, mogla biti još bolja; jedan od onih filmova kojem bi zdravi remake dobro došao, ali koji će i ovako itekako zabaviti sve ljubitelje kvalitetnog old scooola. Za djecu kojima je 'Saw' vrhunski domet horora, ne garantiram. 🙂

Aaaaaargh!

Aaaaaargh!
Aaaaaaaaaargh!

Aaaaaaaaaargh!

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT