Home Arhiva ‘In The Line Of Duty 4’ (1989)

‘In The Line Of Duty 4’ (1989)

‘In The Line Of Duty 4’ (1989)
0
0
Cynthia pleše balet

Cynthia pleše balet

Jedan od najbolji akcijskih HK filmova osamdesetih.

Neki ljudi termin non stop akcija shvate toliko doslovno da on preraste u 'živčano' – u ovom slučaju, u onom pozitivnom smislu te riječi. Radnja je, kakva je da je (detektivi, narko mafija i CIA), ovdje sekundarna, jer vas poput manijaka iz grma svako malo zaskoči brutalna akcija, manje-više klasičnog kung fu kontakta, ali i s lijepim dodirom pucnjave i jurnjave. Baš onako, po propisu.

Cynthia Khan se šora do iznemoglosti, mladi Donnie Yen također razvaljuje, a o tome kakve se sve granice kaskaderskih ludosti ovdje pomiču ne treba ni govoriti. Još uvijek mi nisu jasna neka višenja i padanja – posebno ako znamo da je ovo era bez CGI-ja i pretjerane uporabe žica!

Uz sve to, imate prilike uživati u nunčakama od francuskih ključeva, borbi macolom i lopatom na kroserima te zapadnjaku koji liči na Vin Diesela, bori se u šoferskim rukavicama, a glasa kao čimpanza pred parenje. 100 % zabava.

Rejbanice i vješala

Rejbanice i vješala
I malo homoerotike...

I malo homoerotike…

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT