Home Arhiva ‘How To Keep My Love’ (2004)

‘How To Keep My Love’ (2004)

‘How To Keep My Love’ (2004)
0
0

Kako daaljeeee...

Kako daaljeeee…

Ako ga itko zna zakopat, onda je to Koreja.

Nije teško biti saker za romantične korejske komedije/drame – za razliku od većine štanceraja koji unutar okvira žanra dolazi iz Hollywooda, korejska hiperprodukcija često ne vrijeđa inteligenciju pa čak i kada donosi jedan posve strejterski, mainstream kino hit kakav je ovaj, dostavlja sasvim zadovoljavajući količinu zabave, emocija i ljepote. U ovom slučaju, i više nego zadovoljavajuću.

Osnovica je sasvim jednostavna – šljaker biva rastrgan između ljubavi prema svojoj djevojci s kojom je već sedam godina i slavnoj, lijepoj glumici koja se u njega friško zaljubi. Koga će izabrati?

Recept je također poznat – počinje kao lagana komedija pa prelazi u napetu dramu, ne bi li se završilo emocionalnim krešendom i epilogom za izlazak iz kino dvorane s osmjehom. Ali dobar recept, ma koliko strogo bio zacrtan, baš poput dobrog recepta za ukusan kolač, ako se dobro realizira svaki put rezultira slatkim & slasnim.

Light baš onoliko koliko ne potrebno i da, sweet baš onoliko koliko trebate. Bacite pogled.

Slavna & lijepa

Slavna & lijepa
Image

Ljubav ili…?

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT