Home Arhiva ‘Hellbound’ (1994)

‘Hellbound’ (1994)

‘Hellbound’ (1994)
7
0

Gud kap, bed kap

Gud kap, bed kap

Chuck Norris protiv… Sotonine sluge osobno!

Cannon u devedesetima! Što drugo preostaje firmi koja je pretrpjela bankrot nego da se regrupira sa starim snagama (Norris) i krene snimati tamo gdje je sve zapravo i započelo – u Izrael!

Tamo našeg junaka Chucka Norrisa odvede istraga ubojstva rabina u još jednom izdanku trenda nadrealnih trilera devedesetih. Naime, rabinu je besmrtni demon iščupao srce, a pritom usput bacio kurvu kroz prozor (ravno na Norrisov automobil), iako nije posve jasno što je ona uopće radila u njegovoj sobi kad je nije namjeravao ni poševiti…

Enivej, 'Hellbound' je jeftinjava koja smrdi na osamdesete, makar nastala 1994. – Norris i njegov partner (brbljavi crnac) u punokrvnoj buddy buddy maniri svako malo bacaju urnebesno glupe fore tijekom istrage, a između se svećenici kolju u vlaku na putu za Vatikan, djeca kradu novčanike, tajanstveni noćni napadači bivaju prebijeni, plava MILF-ača pomaže i… I to je otprilike cijeli film. S tragikomičnim glumačkim izvedbama.

Tko kaže da nemam srca?

Tko kaže da nemam srca?
Uuuu, obreda li zlog!

Uuuu, obreda li zlog!

Image

(7)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT