Home Arhiva f-g-h-i-j ‘The Granny’ (1995)

‘The Granny’ (1995)

‘The Granny’ (1995)
4
0
Gle, pišo!

Gle, pišo!

Horor-baba!

Ovo je imalo potencijala biti totalno grozno pa sam i izabrao za gledanje u večer kad nisam želio previše razmišljati o ničemu, no na kraju se ispostavilo da je čak i… jako zabavno! I totalno super!

Kažu da je Božić obiteljski blagdan pa eto jedne prigodne lijepe priče o jednoj ne tako lijepoj obitelji – zapravo, ne znaš tko je gori, sinovi koji je pokušavaju ubiti majku zbog oporuke ili sama nadrkana baba, koja urla na sina: 'Ti si sperma koju sam trebala progutati!'

Familija se okuplja na večeri, a kad pokušaju otrovati babu, ona popije eliksir vječnog života bez prethodno ispunjenih uvjeta za dobro djelovanje pa postaje besmrtnim demonom koji se osvećuje svojoj rodbini na okrutne načine, od kastracije do lomljenja kostiju wrestlingom.

Džingl bels, džingl bels!

Džingl bels, džingl bels!
Mijau!

Mijau!

'The Granny' je jeftina, ali luda STV horor-komedija prepuna jako zgodnih trenutaka, od demonske mačke i napada prepariranih životinja preko kasapljenja lica obdukcijskom pilom do rezanja penisa škarama, demonski opsjednutih žena koje kopaju oči za vrijeme prisilnog kunilingusa i golih velikih sisa.

Plus što glavna 'junakinja' izgleda kao jako zgodna Sarah Palin.

Seksi!

Seksi!
Delikatesa!

Delikatesa!

Image

(4)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT