Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Escape From Brothel’ (1992)

‘Escape From Brothel’ (1992)

‘Escape From Brothel’ (1992)
78
0
Sophia Crawford u akciji!

Sophia Crawford u akciji!

Legendarna Sophia Crawford potpuno gola odmjerenim kung fu udarcima napada Kineza kojeg je upravo poševila, ali svladana udarcem šakom u lijevu sisu i venerin brežuljak biva naknadno silovana!

Kakva scena, kakav film! Seks, humor i kung fu, ponovo ujedinjeni u još jednom Cat III ludilu iz Hong Konga, mješavini koja u isto vrijeme želi biti i duhoviti soft-pornić i depresivna drama o imigrantima & prostituciji i krimić o pljački draguljarnice, ali i čistokrvna, sumanuta eksploatacija nakrcana ekstremnim nasiljem.

Jedino što je možda nekih dvadesetak minuta predugačak, ali 'Escape From The Brothel' ostaje jednim od boljih primjera Cat III filma koji su u usto vrijeme jednom nogom u mainstreamu, a drugom u najcrnjem grindhouse eksapizmu.

Džiberi

Džiberi
Mučenje bradavica

Mučenje bradavica

Svega ćete pronaći u ovih sat i pol čistog ludila – majka koja pimpa vlastite kćeri, nabijanje baseball palice u spolovilo, transvestit koji drka na grupno žensko tuširanje, zahodski humor (doslovno: humor u zahodu) i 'duhovite' scene silovanja susreću mučenje prištekavanjem bradavica na struju…

U svakom slučaju, u Hong Kongu sve po starom.

Klanje

Klanje
Čuvena oznaka kategorije

Čuvena oznaka kategorije

Image

(78)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT