Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Don’t Stop My Crazy Love for You’ (1993)

‘Don’t Stop My Crazy Love for You’ (1993)

‘Don’t Stop My Crazy Love for You’ (1993)
0
0

Fred u akciji

Fred u akciji

Simon Yam kao sajko. Opet. I opet genijalan!

Jedan od najvećih azijskih glumaca svih vremena nasnimao se Cat III produkcije u svojoj bogatoj i šarenoj karijeri, a baš kao što je razvalio u antologijskom 'Dr. Lamb', svom najpoznatijem komadu boleštine, tako je i ovdje pokazao što se dobije kada se ubojiti šarm kombinira s ubojitim ludilom.

Yam je Fred, bolesno opsjednuti obožavatelj popularne TV novinarke, koji dane provodi kao uspješni biznismen u uredu, a noći odjeven u ženskoj odjeći, družeći se s lutkom i fotografijama svog idola, istodobno je nazivajući telefonom.

Opsjednutost prelazi u nasilno ludilo, a iako ovaj u osnovi triler nije ni upola toliko krvav i sulud kao što je mogao biti (ili kao što to jest većina njegovih 'sestrinskih' Cat III filmova iz Hong Konga), dovoljno je zabavan, bizaran, prljav, blesav i bezobrazan da zadovoljava i one zahtjevnije od 'običnih' Cat III 'kompletista'.

Peting s lutkom

Peting s lutkom
Ruke mi krvaveeeee...

Ruke mi krvaveeeee…

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT