Home Arhiva a-b-c-d-e ‘DOA: Dead Or Alive’ (2006)

‘DOA: Dead Or Alive’ (2006)

‘DOA: Dead Or Alive’ (2006)
1
0
Udri!

Udri!

Mokri, mokri snovi!

 

Jaime Pressley, Holly Valance, Devon Aoki, Natassia Malthe, Eric Roberts, Kane Kosugi i Silvio Šimac zajedno u jednom filmu! I legendarni Corey Yuen na kormilu!

Konačno jedna adaptacija igrice koja nije dopala šaka Uwe Bollu i koja se pokazala suludo nabrijanom musakom crtića s bojama na ekstaziju, tinejdžerskih mokrih snova i odlično koreografirane makljaže, uz više žica nego na prosječnom predavanju ETF-a!

Corey Yuen savršeni je izbor za posao, jer je majstor trebao samo prenijeti dobro poznati duh chick fight akcijskih filmova HK produkcije (čitaj: dugonoge manekenke okupane znojem izvode sve raspoložive kombinacije borilačkih vještina) i prilagoditi ga duhu nove, Playstation generacije Zapada i Istoka. Rezultat je zabava kakvu Charliejevi Anđeli nikada nisu bili u stanju isporučiti, saga o borilačkom turniru, krađi sefa i zavjeri bogataša u jednom paketu. Kao 007 u badiću, zarobljen u posttekenovskoj konzoli.

Osamdeset minuta nonstop akcije i sisa – što vam više u životu treba?

Ništa bez špage

Ništa bez špage
Predigra s murijom

Predigra s murijom

Image

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT