Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Dasepo Naughty Girls’ (2006)

‘Dasepo Naughty Girls’ (2006)

‘Dasepo Naughty Girls’ (2006)
0
0

Prijateljice

Prijateljice

Srednjoškolska komedija koja započinje scenom na satu ateizma u školi u kojoj je profesor morao uzeti bolovanje zbog sifilisa koji je pokupio seksajući se s tinejdžerskom kurvom?

Nakon čega dotična djevojka skače kroz prozor, dok ostatak razreda odlazi kod liječnika, izuzev dječaka koji ništa ne može poševiti, jer ima samo jedno oko? Veliko, posred čela? O da. Koreja u svom najluđem izdanju. 'Dasepo Naughty Girls', bizarno se zove imenom tvojim!

Ovo je brutalna, brutalna satira korejskog društva i zbirka prekrasnog ludila, prepuna prelijepih djevojaka i posve nepovezanih, predivno 'dizajniranih' apsurdnih epizoda koje su zapravo izravna adaptacija iznimno popularnog istoimenog Internet stripa ('Dasepo sonyo'). U kojoj nikada ne znate što će vas sljedeće snaći…

Ravnatelj u procesu transformacije

Ravnatelj u procesu transformacije
Uživanje u čarima spankinga

Uživanje u čarima spankinga

Drkanje kao oružje protiv velikog zelenog čudovišta koje iz kose baca žetone za instant nevinost (ulaze djevojkama u vagine i pretvaraju ih u šmokljane), prđenje po zbirci irske poezije, majka koja se bavi piramidalnim marketingom za firmu koja proizvodi piramide, učitelj koji se zbog osjećaja neuspjeha u ulijevanju nacionalnog ponosa svojim učenicima uz pomoć učenica samokažnjava spankingom, 'transseksualni' cybersex sina i oca (ne pitajte!), karaoke song o učeničkoj razmjeni sa Švicarskom, djevojka s penisom i sredovječni muškarac koji se oblači u školarku i prdi u krevetu s maloljetnom prostitutkom na čijim se leđima vječno nalazi siva lutka nazvana Siromaštvo.

 I još puno toga što uopće ne znam kako bih prepričao.

Da netko u hrvatskoj preda ovakav scenarij producentima, vjerojatno bi ga hospitalizirali. U Koreji, on je rezultirao pristojnobudžetnim modernim kult klasikom. Divota, ukratko.

Kiklop

Kiklop
Cybersex

Cybersex

Image

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT