Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Convent Of The Sacred Beast’ (1974.)

‘Convent Of The Sacred Beast’ (1974.)

‘Convent Of The Sacred Beast’ (1974.)
2
0

ImageImage

JAPANSKI NUNSPLOITATION! Totalno ludilo! Znate kako to već ide u žanru – imate samostan i lijepe, mlade opatice koje se bičuju, tuku i za kose vuku. I seksaju, naravno, između sebe (+ sa samima sobom), ali čak i s muškarcima obučenima u opatice!

I nemojte misliti da je ovo nešto poput prosječnog talijanskog nunsploitation sleazea – sve skupa je maestralno režirano (Norifomi Suziki), strašno dobro izgleda, a čak je i gluma sjajna. Nije čudo, kad iza svega stoji legendarni Toei Company, studio kojem nije problem zagristi u ovakvu priču o djevojci koja istražuje smrt svoje majke.

Film ćete pronaći na tzv. ‘japan shock’ polici, možda zato što sadrži poetsku scenu bičevanja ružama, gnječenje golih sisa bodljikavim granjem, prisilno ispijanje slane vode, fotografije pravih žrtava iz Nagasakija, mučenje trudnice s gaženjem trbuha, pišanje po Kristu i seks svećenika sa svojom 18-godišnjom kćerkom na Badnjak ispred velike slike ‘Posljednje večere’. Ostatak proučite sami.

ImageImage

(2)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT