Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Deranged’ (2012)

‘Deranged’ (2012)

‘Deranged’ (2012)
12
0
Kolosalni proljev
Kolosalni proljev

Korejski paraziti.

Uzmite Hollywood, razvodnite ga u niži budžet i preselite u Koreju, gdje blještavilo dodvoravanja teen publici zamjenjuje ozbiljna, prljava i na trenutke okrutna obiteljska drama, smještena u kontekst neočekivane nacionalne katastrofe – i dobili ste ‘Deranged’, novi film iz žanra ‘ubojitih virusa’, samo što ovog puta govorimo o parazitu. Koji preko vode ulazi u tijela ljudi, manipulira njihovim mozgovima tjerajući ih upravo da se masovno utapaju u vodi. Ako kojim slučajem ne stignu do vode – pa, vrlo je vjerojatno da će se zvjerka iskobeljati iz tijela na još neugodniji način…

Tko je kriv? Zašto nema lijeka? Ima li nade?

‘Deranged’ funkcionira kao zanimljiv i nabrijan triler o farmaceutskoj mafiji koja zavjerom dolazi do golemih profita na račun naroda, ali i kao klasični, zabavni horor s pipcima koji izlaze iz sasušenih tijela. Šteta jedino što sve skupa izgleda kao razvučeni TV film, no uz malo dorade i A-tretman (čitaj: snimanje nove verzije), od ovog bi se dao napraviti pošteni, pametni blockbuster.

gliste
gliste
Prokleta pizza s inćunima!
Prokleta pizza s inćunima!

 

 

 

 

 

 

(12)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT