Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Demonwarp’ (1988)

‘Demonwarp’ (1988)

‘Demonwarp’ (1988)
7
0
Ljuti bigfut

Ljuti bigfut

Svemirski bigfoot, zombiji i skupina naoružanih klinaca.

Nastavljamo naše rudarenje po riznici video naslijeđa iz osamdesetih, a sada ćemo se iskrcati u šumi u kojoj je smještana koliba čiji su prijašnji vlasnici napadnuti čudnim stvorenjem nalik na dlakavog, velikog jetija. Je li porijeklo ubojite zvijeri svemirsko? Pa, baš i nije neka nedoumica, barem ne za nas, jer je prva scena u filmu upravo pad 'nečega' iz svemira…

'Demonwarp' je klasični primjerak 80's STV-a – zabavan, blesav i (naravno) nimalo strašan pseudohoror o skupini dvadesetogodišnjaka koji love čudni zvjerku po šumi, a istodobno pokušavaju preživjeti njezin bijes; survivalist revenge horor, rekli bi naši prijatelji Ameri. Pravo ludilo počinje kad se bigfootu pridruže zombiji, koji kralja svemiraca skrivenog u spilji opskrbljuju frškim djevojkama za sotonističko čupanje njihovih srca!

U svom tom kaosu našao se i legendarni George Kennedy, sa svojom malom i debilnom ulogom, a sve to režirao je Emmet Alston, jedan od majstora ninja-eksploatacije osamdesetih. Trebate li više preporuka?

Uplašena djevojka

Uplašena djevojka
Izgubljeni zombi

Izgubljeni zombi

Image

(7)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT