Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Command Performance’ (2009)

‘Command Performance’ (2009)

‘Command Performance’ (2009)
1
0
Ljubav za sve

Ljubav za sve

Lijepo je vidjeti da unatoč promjeni dežurnog holivudskog neprijatelja u arapske teroriste, dobri stari ruski komunisti i dalje žive u nečijim scenarijima.

A još je bolje to što se protiv njih u Rusiji ovog puta bori Dolph Lundgren! Koji je film i režirao! Da nije nešto izraženije moderne funky režije, čovjek bi rekao da ovo i je nastalo negdje na kraju osamdesetih – zli teroristi, predivne žene, užasno loša gluma, debilni vanlajneri, idiotski dijalozi i karikaturalni likovi na jednom mjestu.

Dolph je ovdje bubnjar u klasičnoj 'Die Hard' situaciji – svirao je u Rusiji na koncertu pred premijerom, kadli stižu teroristi i što će sada nego se boriti. Što je ionako dobro naučio za svojih bajkerskih dana.

Ultrajebozovna plesačica i manekenka Melissa Ann Smith glumi samu sebe i želi Lundgrenovo nabildano ostarjelo tijelo, pucačina je standard, a zabava je zagarantirana. Ali samo za prekaljene lovce na B-akciju (B kao 'blesavu').

Ima dosta krvi

Ima dosta krvi
Rokenrol!

Rokenrol!

Image

(1)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT