Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Chai Lai Angels’ (2006)

‘Chai Lai Angels’ (2006)

‘Chai Lai Angels’ (2006)
4
0
Jedna od najvećih kvaliteta filma

Jedna od najvećih kvaliteta filma

Tajlandski ‘Charlijevi anđeli’, iz iste produkcijske radionice koja nam je donijela ‘Ong-bak’.

Onog trena kad zgrabite DVD u ruke, a ja sam ga ove godine u Udinama zgrabio upravo zbog toga (kao i činjenice da je koštao manje od 10 eura), sve vam je jasno – ovo će, kažu slike i dizajn, biti jedan od onih beskrajno debilnih filmova kojima nećemo moći odoljeti iz nekoliko razloga, a jedan od njih su i glavne glumice. Naravno da su probrali neke od najljepših žena koje su ikada hodale Tajlandom i naravno da eksploatacija njihovog seksipila, kroz odjeću (ili pomanjkanje iste), preglumljavanje i plesne scene odlazi korak dalje od filmske verzije američkih ‘Charlijevih anđela’.

Sve skupa je zabavno, koliko i beskrajno idiotski i djetinjasto, no ako vas ne iživcira toliko da pucate u ekran, vidjet ćete suvremeni tajlandski primjer non-stop pop akcije, kaleidoskop nabacanih ideja s nekim poznatim licima i pričom o skrivenom blagu, otmici, potjerama i osvetama.

Ima tu uistinu svega, od đekiđenovskih ha-ha šora do moronskih šala, eksplozija, pucačine, transeksualaca i sisa. Da je nastao sedamdesetih, ovo bi bio najkultnija djevojačka akcijska eksploatacija ikada. Ovako, malo je za djecu, malo je za napaljene tate, ali u svakom pogledu je tulum, samo ne za svakoga.

Chicks with guns

Chicks with guns
Tuk-tukom protiv kombija s mitraljezima

Tuk-tukom protiv kombija s mitraljezima

Image

(4)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT