Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Blood Diner’ (1987)

‘Blood Diner’ (1987)

‘Blood Diner’ (1987)
9
0
Jimmy Hitler – kečer

Jimmy Hitler – kečer

Odakle početi?

Od urnebesnog i debilnog upozorenja na samom početku, koje kaže – 'svi masakri, komadanja tijela i kanibalistički rituali izvedeni su od strane profesionalaca. Molim vas da to ne pokušavate kod kuće'? Ili od grobara kojem ispadnu oči kad ga opizde lopatom? Možda od piljenja lubanje leša kojem iskoči mozak iz glave? I sve to, dragi moji, u prvih osam i pol minuta filma!

'Blood Diner' klasični je, urne-faking-besni primjer gore-C-horor-komedije osamdesetih, smiješne zbog svih krivih (ali, oh, tako ispravnih) razloga, saga o dva brata koji vode restoran 'zdrave hrane' i poslužuju debele rednek vegetarijance vedžiburgerima, ali i ljudskim prstima iz friteze.

They saved... uncle's brain!

They saved… uncle’s brain!
On je luuud. I zao.

On je luuud. I zao.

Uz pomoć ujakovog uskrsnulog mozga i penisa, složna braća rade na buđenju drevnog egipatskog božanstva, za što im trebaju dijelovi tijela kurvi i jedna djevica.

Kiler s Reaganovom maskom koji mitraljezom izrešeta topless modele, masovno povraćanje u restoranu, hrpa sisa, otkidanje glave metlom, gola karate žena, šef policije s ruskim naglaskom, wrestling meč s griženjem, detektiv koji izgleda kao Johnny Bravo, vožnja automobila  s odrezanim rukama… Nema čega nema.

Priprema juhe

Priprema juhe
 Nahrani me!

Nahrani me!

Image

(9)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT