Home Arhiva a-b-c-d-e ‘Bangkok Knockout’ (2010)

‘Bangkok Knockout’ (2010)

‘Bangkok Knockout’ (2010)
0
0

MotooooriKakva tarapana!

Nakon raskalašenog noćnog tulumarenja, skupina mladih probudi se u nepoznatoj prostoriji… Klasičan početak torture porna ovdje je doživio nagli zaokret u drugom pravcu – jer nakon spoznaje prirode nove okoline ne slijedi tranširanje sirotih junaka satarama i sjekirama (iako, napadač sa sjekirom jest dio priče), već prisiljenost na sudjelovanje u underground fight clubu. Novi film jednog i jedinog Panne Rittikraija, ukratko rečeno. A svi znamo da su tajlandske bolnice u stanju posebne pripravnosti svaki put kada Panna snima svoj novi film pa zašto bi sada bilo drugačije?

‘Bangkok Knockout’ je dokaz da Panna i dalje zna, unatoč katastrofi zvanoj ‘Ong Bak 3’. Vraća li nam se to tajlandska akcija kakvu smo nekada voljeli? Kažu da čak i Tony Jaa uskoro planira uskrsnuti u šori pred kamerom, a dok čekamo vidjeti kako će to završiti, ovaj je naslov svakako veliki povratak u retro non stop akcijadu prepunu fantastičnih koreografija i vratolomnih egzibicija, uključujući urnebesnu šoru s transvestitom, suicidalne padove s velikih visina i jedan veliki sudar kroserima. U zraku!

Priča je klasična B-akcić mutavost – ilegalni turnir na smrt sa svakim zamislivim klišejom (bahati, debeli zli Amer, nepodnošljivo loša gluma stranaca, iritantni comic relief..), znate već kako to ide – ali realizacija je u 90 posto minutaže adrenalinska fizička vožnja, izložba svih vještina za lomljavu kostiju.

Rezultat? Fenome-faking-nalan old school fajterski vatromet i kaskaderski show za pamćenje!

Leteće koljeno!

Baš kao u igrici

 

 

 

 

 

 

(0)

Velimir Čarobnjak pisane riječi, džedaj verbalne komunikacije i renesansni čovjek koji štuje sve od japanske eksploatacije do Chucka Norrisa.

LEAVE YOUR COMMENT